Good Eats utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-ul nostru.

Accept

“Gospodăriile de la țară au fost primele fusion-iste”, spunea antropologul și scriitorul Vintilă Mihăilescu. Și tot el spunea că nu mai cumpărăm mărfuri sau mâncare, ci povești, mai ales într-un consum care ține de pofte și atracții senzoriale.

GoodEats scrie povestea rețetelor românești sub o formă neașteptată, în care savoarea mâncării bune și a tradițiilor culinare cu gust de “acasă” este pusă în valoare printr-o abordare originală, un twist care le reinterpretează într-o maniera surprinzătoare. 

Din dorinta de a recrea gusturi ce mi-au marcat copilaria, am dezvoltat acest meniu cu preparate autentice si naturale. Alegand cu grija ingredientele folosite, sustinem micile afaceri locale si familiale. - Chef Madalina Petrescu

Alegem cu grija ingredientele rețetelor, produse naturale locale de la ferme țărănești din proximitate, mici afaceri locale şi familiale, care pun multă pasiune în ceea ce întreprind. De la legume sezoniere, la produse provenite de la animale crescute în sistem de pășunare, folosim ingrediente “curate” pentru preparate ce pot fi consumate cu ușurință zi de zi, în familie, fără efortul de a le pregăti acasă.

Se comandă prin Tazz, Bolt, Glovo, Takeaway si Foodpanda, se gătesc pe loc și se livrează în ambalaje din materiale compostabile, pentru minim de risipă. Începe-ți călătoria către o alimentație sănătoasă și sustenabilă, alături de GoodEats!